DEZMEMBRARI Autocasse, Piese Auto Noi si Second-Hand

Dezmembrari auto piese VW, Ford, Renault, Opel, Peugeot, Audi, Mercedes, BMW, Fiat, Skoda, Citroen, Seat.

Comandă Piese Auto Online - Catalog Preţuri - Factură - Garanţie - Livrare

DEZMEMBRARI Autocasse Telefon: 0757122791, 0742211633

Suntem printre primele parcuri de piese auto din dezmembrari ca marime din Romania,cu un depozit care insumeaza spatii de depozitare de peste 1500 m2 si un parc auto care se intinde pe o suprafata de 10.000 m2 cu peste 20.000 de piese auto din dezmembrari,sortate pe modele si ani de fabricatie,cu experienta de peste 5 ani in domeniul dezmembrarilor de piese auto.
De ce sa achizitionezi piese de la noi ?

Piesele auto din dezmembrari sunt piese demontate cu grijă de mecanici auto calificați, sunt sortate și testate pe urmă sunt depozitate în condiții optime, ferite de intemperii, fiind în stare perfectă de funcționare fiind demontate de pe mașini in stare perfecta de functionare. Dacă piesa achizitionată nu a fost corect identificată, nu corespunde nevoilor dvs. sau dacă prezintă defecte în intervalul de 120 de zile beneficiați de garanție puteți solicita schimbarea acesteia sau rambursarea sumei achitate, dacă nu există o altă piesa care să îndeplinească criteriile solicitate de client.


Ce garantie va ofera Autocasse?

Autocasse oferă garanția rambursării banilor în cazul unui retur chiar dacă piesa auto îndeplineşte toate condiţiile de calitate sau dacă defectul autovehiculului nu a fost înlăturat. Garanţie pentru piesele noi si pentru piesele auto din dezmembrari, prin schimbarea pieselor auto care nu corespund sau cu rambursarea contravalorii piesei, mai puţin contravaloarea transportului. Prin urmare nu aveți ce pierde achiziționând de la noi, piesele achizitionate din dezmembrari auto sunt mai ieftine ca și piesele noi, în plus îți oferim și garanție de 120 de zile de la data achiziției pentru piesele auto din dezmembrari și garanția producătorului pentru piesele noi achiziționate!


Service Autocase Mocira?

Autocasse SRL si-a propus sa ofere servicii de calitate pentru toate buzunarele. Servicile profesionale pe care vi le punem la dispozitie sunt oferite de specialisti. Daca piesa achizitionata de la noi se monteaza in service-ul nostru perioada de garantie este de 180 zile. Pentru programare la service Autocasse Mocira va rugam sa sunati la numarul de telefon 0757122791.